Wandelcoaching

23/08/2016

Hou je van wandelen en wil je op een andere manier gecoacht worden dan kan wandelcoaching een passende vorm van coaching zijn. Bij wandelcoaching worden elementen uit de natuur gebruikt om gedrag te spiegelen en te reflecteren. Je laat je verrassen door wat je al wandelend tegenkomt, waarbij de natuur wordt gebruikt als inspiratiebron. Het wandelen werkt ontspannen voor zowel het lichaam als de geest wat meehelpt in het verkrijgen van inzichten en gevoelsbelevingen.

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

ICM diplomering hoger management.

March 9, 2018

1/8
Please reload

Recente berichten

October 7, 2016

August 30, 2016

August 23, 2016

August 3, 2016

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Black LinkedIn Icon
  • Facebook Basic Black

© 2017 | Bette & De Meijer Coaching en Training